Premi Unió Llatina-Martín Chambi de fotografia

Creat l’any 2002 i obert a tots els països membres de l'Organització, s’ha obert la convocatòria d’una nova edició del Premi Unió Llatina-Martín Chambi de Fotografia, que té per finalitat promoure la creació dels fotògrafs llatins.

Seguint la línia coherent de la reflexió que la Unió Llatina duu a terme pel que fa a la interculturalitat, el Premi té aquest any com a tema la representació de la família d'avui.

L’encreuament continu de cultures dibuixa constantment nous paisatges humans que l’univers familiar té la capacitat de reflectir.

El repte llançat als fotògrafs i al seu talent és contar aquests paisatges mitjançant el llenguatge fotogràfic, esbossar el món contemporani, la seva revolució, el seu avenir.

Fidel a la seva política cultural i sempre pendent de les expressions contemporànies de la interculturalitat, la Unió Llatina torna a convocar el seu Premi Martín Chambi de Fotografi a i proposa en aquesta ocasió als artistes fotògrafs dels 36 Estats Membres de l’organització el tema de la fotografi a de família.

Se’ls demana que representin la família d’avui amb una mirada que sigui alhora aguda i transversal.

El guardonat:

  • rebrà una suma de diners equivalent a 5 000 € i el tiratge d’una fotografia de Martín Chambi, realitzat i donat per l’Arxiu fotogràfic Martín Chambi, Cusco-Perú;
  • beneficiarà d’un espai de promoció al lloc web de la Unió Llatina, i les fotografies i de les dades del guardonat estaran disponibles en línia.

Reglament 2011-2012

Podeu consultar les webs dels col·laboradors: Afrique in visu.

 

 

Notícies sobre el mateix tema

Unió Llatina

La Unió Llatina, fundada el 1954, és una organització internacional constituïda per 36 estats membres i dedicada a la promoció de la diversitat cultural i el multilingüisme.

Unió Llatina
204 rue de Vaugirard, 75015 París
+33 (0) 1 45 49 60 60
ulsg@unilat.org