Congrés

illustration.jpg

Composició

Andorra, Angola, Bolívia, el Brasil, Cap Verd, Xile, Colòmbia, Costa Rica, Costa d’Ivori, Cuba, el Salvador, l’Equador, Espanya, les Filipines, França, Guatemala, Guinea Bissau, Haití, Hondures, Itàlia, Mònaco, Moçambic, Nicaragua, Panamà, el Paraguai, el Perú, Portugal, República Dominicana, RepúblicadeMoldàvia, Romania,San Marino, Sao Tomé i Príncipe, el Senegal, Timor Oriental, Uruguai, Veneçuela.

Despatx del XXV Congrés

  • President: Excm.Sr. Oleg Serebrian, ambaixador (República de Moldàvia).
  • Vicepresident: Excm. Sr. Omar Mesa, ambaixador (Uruguai).
  • Vicepresident: Excm. Sr. Papa Momar Diop, ambaixador (el Senegal).

Òrgans auxiliars

  • Comissió de les Adhesions: promou l’adhesió a la Unió Llatina dels estats que volen esdevenir-ne membres, d’acord amb les regles de la Convenció i les regles i els costums del dret internacional. Aquesta Comissió es compon de 10 estats.
    Mandat 2011-2012: Cap Verd, Espanya, les Filipines,França, Hondures, Itàlia, Panamà, Portugal, Romania i Xile.
  • Comitè de les Candidatures: examina i debat la validesa de les candidatures presentades als òrgans principals de l'organització tenint en compte la repartició geogràfica i lingüisticocultural. Aquest Comitè es compon de nou estats.
    Mandat 2011-2012: Cap Verd, l’Equador , Espanya, França, Nicaragua, el Panamà, el Perú, Portugal i Veneçuela.
Unió Llatina

La Unió Llatina, fundada el 1954, és una organització internacional constituïda per 36 estats membres i dedicada a la promoció de la diversitat cultural i el multilingüisme.

Unió Llatina
204 rue de Vaugirard, 75015 París
+33 (0) 1 45 49 60 60
ulsg@unilat.org